4 gaveidéer til mødre der går op i sundhed

Går din mor op i sundhed, og vil hun gerne gøre en indsats for at holde en sund og aktiv livsstil? I så fald kan du med fordel tage udgangspunkt i dette, når du næste gang skal på gaveshopping til din mor.

Der findes nemlig et hav af gaveidéer til mødre, der går op i sundhed. Læs mere herunder.

1. Supplér kosten med vitaminer og tilskud

Selvom man sørger for at spise sundt med masser af frugt og grøntsager, kan der stadig være grund til at supplere kosten med vitaminer og tilskud.

For nogle er det også svært at få de nødvendige vitaminer og mineraler gennem kosten, så hvis det er tilfældet for din mor, kan kosttilskud være en god løsning.

2. Start dagen med friskpresset juice

Til den aktive mor der går op i sundhed, er en saftpresser en oplagt gavemulighed. Med en saftpresser – også kaldet en juicer – kan din mor nemlig starte dagen med et lækkert glas friskpresset juice.

Til en sund livsstil hører naturligvis masser af frugt, og ved at presse frugten til en juice er det for mange nemmere at få indtaget en tilpas mængde hver dag.

Med en god slow juicer i hjemmet er det desuden muligt at variere og putte forskellige frugter i juicen, så man aldrig kommer dertil, hvor man bliver træt af at drikke friskpresset juice om morgenen.

3. Opnå bedre træningsresultater med proteinpulver

Træner din mor ofte – og går hun op i at nå bestemte resultater med sin krop – kan proteinpulver være en god gaveidé til hende.

Proteinpulver kan nemlig sørge for, at din mor får den mængde protein, hendes krop har brug for. Proteinpulver er et kosttilskud ligesom så meget andet og bør derfor – som navnet antyder – kun supplere kosten og ikke erstatte noget.

Er din mor over 40 år kan hun med fordel kigge hos LinusPro der har udviklet proteinpulver der henvender sig til mænd og kvinder fra 40 år og opefter.

4. Køb et smart-ur og sæt ambitiøse træningsmål

Ligesom proteinpulver kan være en hjælp i forhold til at opnå bestemte træningsresultater, kan et smart-ur også. Med et smart-ur er det blandt andet muligt at måle distance, tempo, puls og meget mere.

Smart-uret fortæller altså, hvordan den nuværende træningssituation ser ud, og på baggrund af denne kan man sætte sig nye mål og følge udviklingen hen mod målet.

For mange er det en motivationsfaktor at kunne se, at man nærmer sig det mål, man har sat. Det kan for eksempel være i forbindelse med løb. Her kan smart-uret blandt andet vise, hvilken hastighed man løber i nu, så det efterfølgende er muligt at sætte sig et mål for, hvordan tallet skal se ud et halvt år ude i fremtiden.