Smykker som julegave til mor – vælg smykket, som mor vil elske!

Smykker er en af de mest populære gaveideer til mor. Hvilken mor elsker ikke at blive forkælet med de armbånd, halskæder og ringe, der passer perfekt til hendes stil? 

Synes du, at det er svært at finde det helt rigtige smykke til  din mor, læser du den rette artikel. Se udvalget af armbånde hos Pilgrim eller læs videre for at finde mere inspiration. Så kan du forhåbentlig vælge de smykker, som din mor vil blive mest overrasket og glad over at modtage i julegave.

Tre type af smukker, alle mødre gerne vil modtage i gave

1) Øreringe: Øreringe er et must for enhver kvinde, og de fleste har mindst et par stykker i deres samling. Hvis din mor ikke allerede har en fin samling af øreringe, så kan det være en god idé at starte med dem. Du kan finde masser af flotte øreringe i guld eller sølv – eller måske endda begge dele – med forskellige sten eller perler. Husk at tage hensyn til om din mor foretrækker store eller små øreringe – dette er nemlig meget forskelligt fra person til person.

2) Armbånd: Et armbånd er også en fin gaveidé til din mor. Her kan du enten give hende et armbånd med en lille perle eller sten – eller måske et mere simpelt armbånd uden nogen form for pynt. Dette afhænger helt af din mors stil og smag.

3) Halskæder: En halskæde har ofte et vedhæng, som du eksempelvis kan vælge ud fra en personlig historie, som du deler med din mor. Hvis I eksempelvis deler en stor interesse for ridesport, kunne halskædens vedhænh være en lille hest gjort i sølv eller guld.

Sørg for at vide hvad størrelse ring, din mor bruger

Det er nemmest at spørge hendes direkte. Du kan dog også måle omkredsen af hendes finger. Dette gør du ved at tage et stykke snor og lægge det om fingeren. Så du markerer, hvor de to ender mødes.

Derefter skal du måle snoren en lineal og notere dig tallet. Når du har gjort dette skal du sammenligne tallet med de forskellige størrelser på ringskalaen, som du typisk finder i butikkerne eller online.

Kan du finde ud af hvilken type Smykker din mor foretrækker – guld, sølv eller perler?

Du kan spørge hende direkte, hvilken type smykker hun foretrækker. Dette er den nemmeste måde at finde ud af det på. Er du mere hemmelighedsfuld, så tjek hvilket metal, hendes andre smykker er lavet af.

Har hun mange guldsmykker, så er det sandsynligvis guld, hun foretrækker. Ellers kan du spørge andre familiemedlemmer til råds.

Find flere gode gaveideer til mor her.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!