Bløde damesokker og hjemmelavede klippekort: ekstra-julegave til Mor

Julen bliver ganske givet anderledes i år. Med nedlukninger, restriktioner og afstandskrav trænger vi i den grad til ekstra forkælelse juleaften – måske med en ekstra stor portion risalamande, en særlig god rødvin til anden og med endnu flere gode gave under træet end normalt.

Er du på jagt efter en eller to ekstra gaver til mor, som ikke koster alverdens men varmer i en kold coronatid, giver vi dig her en række gode og kreative forslag til, hvordan du kan forkæle din mor lidt ekstra i år.

Flotte damesokker fuldender outfittet

Et flot outfit er et gennemført outfit. Til outfits med en flot nederdel, korte støvler eller stumpe bukser bør det altid afsluttes med flotte damestrømper, der fuldender looket.

Måske mønstrede sokker eller stærke sommerfarver og striber lige præcis er dén detalje, der sætter prikken over i’et i outfit?

Heldigvis findes der et stort udvalg af damesokker der passer til enhver stil og til enhver mor, hvad enten det skal være klassiske gode, hvide sokker eller helt modsat skal være i neonfarver og med polkaprikker – uanset stilen, kan du altid finde damesokker i god kvalitet og samtidig til en billig pris

Hjemmelavede gaver? Ingen problem

Hvis du gerne vil give din mor noget ekstra, men du også gerne vil have, at det skal være hjemmelavet, findes der et hav af muligheder – det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Noget, der altid er en god idé og som aldrig går af mode, er hjemmelavede klippekort. Hvad klippene kan bruges til, bestemmer du.

Det kan eksempelvis være 10 klip til at tømme opvaskemaskinen, 10 klip til at du vasker bilen, eller måske et klippekort til generel hushjælp?

Er du den kreative type, kan du også strikker nogle varme damestrømper til din mor eller sy pudebetræk i moderne design til de gamle sofapuder.

En mor bliver altid glad for gaver som hendes børn har brugt tid og tanker på. Så du kan næsten ikke gå galt i byen med en hjemmelavet gave under juletræet.

Oplevelser med mor

En gave der altid hitter, er oplevelser. Du kan enten købe et gavekort (eller lave et selv) til en oplevelse for dig og din mor. Det kan være alt fra en cafétur med kaffe og kage, til en tur i teateret eller måske et spaophold?

Det gode ved at give oplevelser er, at de fås i alle prisklasser: Du kan flotte dig med et restaurantbesøg, men du kan så sandelig også finde noget billigt eller gratis, som din mor vil værdsætte.

Du kan invitere på picnic til sommer eller fylde varm kakao på termokanden og køre ud i naturen til en vintergåtur med medbragte, hjemmebagte muffins. I sidste ende elsker mødre kvalitetstid med sine børn, så en oplevelsesgave vil altid blive taget godt imod.

Så uanset om du vælger at pifte mors garderobe op med farverige, flotte og stillede damesokker, eller du vælger at være kreativ med farvetusser, garn eller pailletter, så trænger vi om noget til at forkæle hinanden ekstra meget i år. Særligt mor. Rigtig glædelig jul.