Gaveideer-til-mor.dk støtter Ukraine

Hos Gaveideer-til-mor.dk har vi valgt at støtte op om den ukrainske befolkning. Vi er kede af at skulle se i nyhederne, at situation bliver forværret hele tiden. Derfor vil vil gerne hjælpe, hvor vi nu kan. 

Krigen har påført stor skade på helt almindelige mennesker som du og jeg. De har svært ved at få mad, lægehjælp og drikkevand. Det er en forfærdelig situation, som mange mennesker lige nu står midt i uden selv at have ansvar for det. 

Det siges ofte, at det er de civile, der er de største tabere i krigstid. Her er Ukraine desværre ikke en undtagelse. Mange kæmper hver dag for deres liv og deres fremtid.

Humanitær hjælp er nødvendigt for den ukrainske befolkning

Røde Kors har 6 lagre i det sydvestlige Ukraine, hvor alle de ting, der kommer fra Danmark, bliver opbevaret og distribueret. Det er en stor hjælp for den ukrainske befolkning.

Det handler om lægehjælp, medicin, mad og tæpper, som Røde Kors blandt andet hjælper med. Herudover så forsyner Røde Kors også en række flygtningecentre i nærområderne. Det er vigtigt, at man også her hjælper, da landene rundt omkring Ukraine vil blive meget presset af den store mængde af mennesker, der flygter fra Ukraine.

Sådan her samlede vi pengene ind

Vi har Gaveideer-til-mor.dk valgt at hjælpe med indsamlingen af penge til Røde Kors. Det foregår ved, at vi laver gratis udgivelser på vores sider. De bliver betalt af vores støtter, hvor pengene altså går ubeskåret til Røde Kors og den humanitære hjælp, som de laver i Ukraine. 

Det er vi hos Gaveideer-til-mor.dk meget stolte af at være en del af. Der skal lyde et kæmpe tak til de andre sider, som har valgt at gøre det samme som os. Vi er stærkest, når vi alle står sammen. Indsamlingen har samlet omkring 300.000 kr. ind. 

De resterende sider, der også har hjulpet, kan ses herunder. 

Cosmos Co

Cosmos Co

Naturlige plejeprodukter fra Cosmos Co og Cossy skabt med udgangspunkt i argan olien, og din hud og hårs behov. Få ingredienser men stor virksomhed. Produkterne kan anvendes af alle hudtyper og hårtyper.

Curvii

Curvii

Curvii sælger tøj til kvinder i str. 42-60. Vi sælger alt lige fra kjoler, bukser, jakker, badetøj, undertøj og træningstøj. Vi har specialiseret os i plus size tøj, og har det største udvalg i Danmark.

Bullmade

Bullmade

Bullmade er Nordens førende PrestaShop bureau, og beskæftiger sig med e-commerce, digitalisering, markedsføring og rådgivning.

Kids-world

Kids-world

Kids-world er en af Danmarks største online forhandlere af tøj, sko og udstyr til baby, børn og teenagers. Kids-world har base i Esbjerg, hvorfra de sender pakker til ind- og udland.

Maaltidskassen.com

Maaltidskassen.com

Maaltidskassen.com giver dig et overblik over de bedste deals paa måltidskasser i Danmark. Sammenlign de bedste priser fra de bedste måltidskasser i Danmark pt.

Bedsteseng

Bedsteseng

F&M Ventures driver flere prissammenligningstjenester og onlinemagasiner. Vi har hver måned over 100.000 brugere.

TrueStory

Truestory

Truestory sælger oplevelser i hele Skandinavien. Du kan købe dem som en oplevelsesgave eller booke dem til dig selv.

Gavejagt.dk

Gavejagt.dk

Gavejagt.dk er stedet du skal lede når du skal have gaveideer – vi samler ideer til gave til alle du kender.

Friluft.dk

Friluft.dk

Stort udvalg af tøj og udstyr til jagt, camping, vandreture og masser af andre outdoor-aktiviteter.

Getresults

Getresults

Online marketing til virksomheder der skaber resultater.

OnlyTheBest.dk

OnlyTheBest.dk

Anbefalinger af produkter når kun det bedste er godt nok.

Psykolog Heidi Agerkvist

Psykolog Heidi Agerkvist

Parterapi og familiesamtaler i klinik og online.

Become

Become

Digitalt reklamebureau med 37 ansatte.

TilHusOgHave

TilHusOgHave.dk

Tips og guides til hus og have.

Læs mere på ivaerksaetter.dk.