Gaven til moren, der er ved at være oppe i årene

Skal du finde en gave til din mor, som er lidt oppe i årene, så kan støttestrømper være en god idé. De kan faktisk vise sig at være den helt rigtige gave til hende.

Med en mor oppe i årene kan det være svært at finde på en gave. Hun har haft det meste af et liv til at samle alle de ting, hun har brug for. Men der dukker også nye behov op, når man kommer op i årene. Din mor kan måske have fået brug for nogle støttestrømper.

Hvad er støttestrømper?

Støttestrømper er strømper og strømpebukser, der hjælper med at forbedre blodcirkulationen. De forebygger problemer som blodpropper og åreknuder. Det er problemer, man især er udsat for, når man er kommet godt op i årene.

Støttestrømper behøver ikke at være ubehagelige at gå med. De behøver ikke at stramme eller gnave. De kan sagtens sidde godt. Desuden ligner de almindelige strømper og strømpebukser, så der er ingen, der kan se, at man har specielle strømper på.

Pas på din mor

Giver du din ældre mor støttestrømper i gave, så passer du samtidig på hende. Når hun bruger din gave, vil det mindske hendes risiko for sundhedsmæssige problemer.

Det er en gave, der slår to fluer med et smæk. Du giver din mor en gave, og måske er det endda en, hun ikke selv havde tænkt på, at hun kunne bruge. Samtidig passer du på din mors helbred. Eller du hjælper hende til at passe på sig selv.

Også en god gave til den yngre mor

Er din mor ikke så langt oppe i årene kan hun sikkert stadig bruge et par støttestrømper. Der er andre situationer, hvor de kan være til stor hjælp.

Når man flyver, kan det være behageligt med støttestrømper. Der er skiftende tryk, når man flyver, og man sidder stille i lang tid ad gangen. Her kan støttestrømper hjælpe blodcirkulationen.

Også til den gravide kvinde kan støttestrømper være en fordel. Når en kvinde er gravid, er hendes krop under et stort pres. Et par støttestrømper eller et par støttestrømpebukser kan hjælpe på blodcirkulationen i benene.

Et stort udvalg

Støttestrømper fås i forskellige modeller. Der findes ankelsokker, strømper og strømpebukser. Der er altså flere slags at vælge imellem, og du kan vælge den slags, din mor bedst kan lide.

Der er også forskellige farver og materialer, så undersøg først, hvad din mor foretrækker, hvis du vil ramme helt rigtigt med din gave.