Giv din mor en micro-needling

Mor er den bedste i verden, og derfor fortjener hun det bedste. Selvom mor er mor med stort M, så er det vigtigt, at hun også får tid og lov til også at være kvinde – med stort K. Det kan du hjælpe hende med. Giv hende en gave. Giv din mor en micro-needling med Dermaroller, som giver hende en ung, spændstig og feminin hud.

Det behøver ikke være mors dag, din mors fødselsdag eller jul for at give din mor en gave. Din mor fortjener altid at få en gave. Så overrask hende med en Dermaroller-behandling.

Dermaroller er et patenteret tysk produkt. Det er behandling, som får huden til regenerere sig, så den bliver ung og spændstig. Du – eller din mor – kan gøre det selv derhjemme, men den ultimative gave og mor-forkælelse vil være at give hende en behandling på en professionel klinik som f.eks. ByLysholt.

Eventuelt kan du starte med at give hende et start-kit, så hun selv kan starte behandlingen hjemme – f.eks. 14 dage før, hun skal til den professionelle behandling. Det er, hvad ByLysholt anbefaler.

Smertefri behandling

Micro-needling har, som navnet antyder, noget med små nåle at gøre. Med en Dermaroller-rulle prikkes der mikroskopiske små huller i huden, der gør, at huden begynder at danne ny kollagen og elastinfibre. Det er en slags genfødsel af din mors hud.

Behandlingen reducerer

  • kraftig ar-dannelse
  • fine linjer og rynker
  • pigmentforandringer
  • forbrændingsskader
  • poser under øjnene
  • ru hud og cellulitis
  • slap hud på hænder
  • solskoldet og grå hud

Din mor bliver smurt med lokalbedøvende creme inden behandling, så processen medfører så lidt smerte som muligt.

Tiden efter en Dermaroller-behandling

Allerede en lille uges tid efter behandlingen vil I kunne se en forskel. Og efter 14 dage til en måned vil den fulde effekt være indtrådt – en flot hud med et frisk og sundt skær.

De første par dage efter behandlingen vil huden være rød og måske en smule tør. Så planlæg din mors Dermaroller-behandling, så den ikke lige falder oven i en stor familiefest, men gerne en måned til halvanden før.

For et helt perfekt resultat kan behandlingen gentages 2-3 gange med 6-8 ugers interval. Og derefter 1-2 gange om året.

Din mor kan også selv holde huden ved lige med nogle af de mange Dermaroller-produkter.Du kan enten give din mor den første behandling i gave og lade hende selv sørge for de næste, eller du kan give hende en samlet pakke, og så har du altid en gaveidé til f.eks. mors dag: Den/de årlige Dermaroller-behandling(er).

Skriv en kommentar

− 2 = 7