Giv din mor et lækkert ur i gave

Det er som regel svært med gaver til mor. For hvordan giver man igen til en, som altid giver så meget?

Mor har altid styr på tingene. Sådan er det i hvert fald i mange familier. Og måske også i jeres? Vi har samlet en liste over ure, som kan være med til at hjælpe med netop af holde styr på tingene. Eller rettere tiden, antal skridt og meget mere.

Hvilke urtyper kan du vælge mellem?

Det der jo er med ure er, at de har et funktionelt formål samtidig med at de også skal hænge sammen med den personlige stil. Kombinationen af de to er ikke altid forenelige, men her kommer alligevel nogle bud på, hvordan du kan gennemskue, hvad der er det rigtige for lige netop din mor.

1. Smartwatch

En af de helt store trends for tiden er Smartwatches. Der findes et hav af modeller, former og farver og de har alle forskellige funktioner. Dét som et smartwatch jo kan, er netop at samle mange forskellige funktioner i ét gadget. Dermed slipper man for at have forskelligt udstyr til forskellige formål. Så er din mor aktiv, på farten og vil gerne følge med i det hele på en gang, kunne det meget vel være et bud på uret til hende.

2. Feminine ure

Er din mor feminin af natur kan det være en idé af give hende et ur, som har feminine detaljer. Et ur er et smykke som i den grad også skal harmonere med personen, som bærer det. Derfor passer denne type ure rigtig fint til kvinder, som mere feminine af natur.

3. Diskrete ure

Det er ikke sikkert, at din mor nødvendigvis går så meget op i tøj og mode generelt. Derfor kan det være en mulighed at vælge et ur, som er mere diskret og som egentlig er der for funktionen frem for formen.

4. Sygeplejeure

Denne er meget specifik til moren, der er sygeplejerske – eller som af anden årsag ikke kan bære ur om håndleddet. Her er der mulighed for at give et ur, som hun kan have i lommen, mens hun er på arbejde.

Hvilken urtype passer til din mor?

I jagten på at finde det rigtige ur til din mor, kan du stille dig selv nogle spørgsmål for at komme nærmere på svaret:

Går hun mest op i funktionen eller design?

Hvis hun går mest op i funktionen, er det en god idé at kigge efter eksempelvis et smartwatch, som har mange fordele netop her. Modsat kan det være rigtig fint at kigge andetsteds, hvis hun går mere op i designet.

Er hun mest feminin, sporty eller praktisk i sin stil?

Svaret her kan spore dig in på, hvilket design du skal gå efter, når du skal finde det rigtige ur.

Skal uret tjene et specifikt formål?

Måske har din mor brug for et ur, som kan udfylde et formål og dermed skal der være nogle funktionelle aspekter i overvejelsen. Her kan det eksempelvis være, hvis ikke hun må bære armbåndsur i forbindelse med arbejde. Da kan man med fordel kigge efter sygeplejeure eller lommeure.

Vi håber, at ovenstående kan være med til at du finder det helt perfekte ur, som passer til lige netop din mor. Alternativt kan du finde flere gode gaveideer til din mor her.