Gode råd til at tage en god selfie

Vil du gerne tage den helt perfekte selfie, men døjer altid med at få selfien til at blive i den kvalitet som du ville ønske? Så kommer vi her med nogle gode råd til hvordan du kan tage den helt perfekte selfie. Artiklen indeholder også gaveideer som kan gives til din mor, hvis hun elsker at tage billeder.

1. Brug en selfiestick

Måske synes du det ser lidt sjovt ud når nogen står med en selfiestick, men det er altså en meget effektiv måde at kunne få meget mere med i sit selfie. Hvis du f.eks. gerne vil have hele kroppen med eller i er en hel gruppe af mennesker, så kan en selfiestick virkelig være en stor hjælp. Hvis du gerne vil tage helt professionelle billeder, så er kamerastativer også en god ide, men de er naturligvis noget mere professionelle og dyrere end en selfiestick. Lightpartner er en god webshop, som sælger alt fra fiber kabler til alt inden for belysning og lyd. Der kan du uden tvivl finde en masse der kan hjælpe dig.

2. Belysning og vinkel

Belysning er altid ekstremt vigtigt når man tager en selfie. Faktisk så vil belysningen ofte være det, som har den største betydning for om billedet bliver godt eller dårligt. Hvis du f.eks. tager en selfie om dagen, så er et godt tip, at tage det, så dit hoved dækker solen. Så får du et godt selfie, hvor dit ansigt bliver fremhævet. Hvis du tager det i mørke om aften, så sørg for at have rigeligt af lys der peger direkte på dit ansigt og ikke kommer bag fra eller fra siderne, det giver nemlig en mærkelig effekt.

3. Hav det sjovt når du tager billederne

Der er intet der skaber et bedre selfie end hvis man rent faktisk har det sjovt imens man tager billederne. Glæde og smil stråler gennem billeder præcis som det gør face to face. Så vær ikke bange for at prøve en masse forskellige ting af når du tager billederne og aldrig tag dig selv alt for seriøst. Der sker jo ikke noget ved at nogle af billederne bliver dårlige, du er den eneste der kommer til at se dem. 

4. Overvej filtre før du bruger dem

Der findes et hav af filtre på telefonen i dag, men der er intet der slår det naturlige look. Filtre kan fjerne hvordan du egentligt ser ud i virkeligheden og redigere billedet så meget, at det kommer til at se helt falsk ud. Gå derfor efter det naturlige selfie, det er altid bedre end det falske.