Gode gaver til hende med begrænset funktionalitet i hænder og arme

Det kan være utroligt svært at fortsætte sit vanlige liv, når du først rammes af gigt eller får vilde rystelser på hænderne. Heldigvis findes der et hav af smarte og praktiske gaveidéer, som kan forbedre, forenkle og forsøde livet for kvinder, der har begrænset funktionalitet i hænder og arme. Læs med her, og se, hvad du bør give hende i gave!

Madlavning, læsning og rengøring kan hurtigt blive svært – hvis ikke ligefrem farligt, når funktionaliteten i arme og hænder forringes. Med det rigtige udstyr i køkkenet og badeværelset kan livet heldigvis gøres både sikrere og bedre! Se med her på siden, hvor vi har fundet på gode gaver i alle prisklasser, som du kan give til hende, der lider af vilde rystelser, gigt eller lignende.

Giv potter og pander til hende, der har svært ved at stå i køkkenet

De fleste personer med nedsat funktionalitet i hænder og arme bliver ofte nødt til at opgive madlavningen, fordi de ikke længere kan holde på almindelige køkkenknive, pander og gryder.

Vil du forkæle hende, der elsker at lave mad, er det derfor oplagt, at du giver hende en ergonomisk kniv, som er let at holde om. Vil du gøre lidt ekstra ud af gaven, kan du også give hende et skridsikkert skærebræt og en multigrøntsagsskærer, som kan skære grøntsager i alle former og størrelser.

En anden oplagt og uundværlig gave til hende, der har nedsat funktionalitet i hænderne, kunne være en spildsikker kop og en smart vippe-elkoger, som er designet til personer med gigt. Den aerodynamiske elkoger er også et hit i børnefamilier, fordi den kan bruges, uden at du behøver at være bange for at spilde kogende vand udover dig selv.

Gode gaver, der forenkler hendes morgenrutine på badeværelset

Det er de færreste kvinder, der har lyst til at spørge om hjælp, når kroppen skal vaskes, håret skal sættes og makeuppen lægges. Heldigvis findes der et hav af badeværelsesløsninger, der gør livet en smule nemmere.

Du kan f.eks. give hende, der lider af gigt, en praktisk vandhane, der er designet til gigthænder, eller en smart sæbedispenser med sensor. En lækker badesvamp med langt skaft vil helt sikkert også vække begejstring hos hende, der har svært ved at vaske sin ryg og fødder.

Går du all in på fødselsdags- eller julegaven til hende, du holder af, kan du give hende en automatisk roterende badebørste og lufttørrer. De avancerede løsninger, som monteres i brusekabinen, vil med garanti give hende en bedre badeoplevelse!

Har hun svært ved at sætte sit hår, kan du med fordel give hende en hårbørste med ekstralangt skaft, der skåner hendes arme, skuldre og hænder, når hun reder sit hår.